DIRECTXPRESS

express & courier services

"Wij streven steeds naar een langdurige samenwerking met al onze klanten"

ONZE AANPAKELKE KLANT IS UNIEK !Zowel voor bedrijven als particulieren, vaste klant of eerste kennismaking, wij pakken elke opdracht op dezelfde manier aan.


Vertrekkende vanuit uw noden en wensen stellen wij u steeds de snelste en voordeligste oplossing voor. Al deze informatie nemen wij mee naar een volgende opdracht. Zo kunnen wij na verloop van tijd uw unieke DNA achterhalen om u nog beter van dienst zijn.


Ons doel is dan ook om een langdurige samenwerking op te bouwen met al onze klanten. Uw vertrouwen daarvoor winnen is onze missie, elke dag en elke opdracht opnieuw.


Ons sterkste punt is de flexibiliteit die wij in onze bedrijfsvoering hebben verwerkt. Dankzij deze flexibiliteit kunnen we onze klanten uitstekend van dienst zijn op elk moment van de dag, ook in het weekend.


Naast onze flexibiliteit speelt de persoonlijke aandacht voor de klanten en goederen een belangrijke rol bij onze dienstverlening. Door middel van onze flexibiliteit en persoonlijke aandacht in combinatie met ons moderne wagenpark weten we uitstekend onze weg te vinden door zowel de Benelux als door geheel Europa.


Inmiddels hebben wij een ervaren team aan medewerkers opgebouwd. Al deze medewerkers richten zich volledig op stiptheid, veiligheid en klantvriendelijkheid, zodat al uw zendingen bij ons in goede handen zijn.


Een groeiend aantal bedrijven heeft al ontdekt dat wij alle soorten van vervoer op maat kunnen regelen. Spoedopdracht of overnight levering, iedere soort transport, groot of klein, wij verzorgen ze allemaal binnen de afgesproken termijn. Dit doen wij met de nodige zorg voor uw goederen. Dat is onze kracht, en die zorgt ervoor dat bedrijven en klanten steeds opnieuw hun zendingen aan ons kunnen toevertrouwen.

Michaƫl Wouters

Zaakvoerder

NUTTIGE INFORMATIELater meer.

EXTERNE LINKSLater meer.


XPRESSLINE


Voor al uw dringende opdrachten.

CONTACT


Sint-Antoniusstraat 10

2460 Kasterlee